Ladda upp din video

Dela med dig av seapilot2star

Nu är playkanalen för seapilot2star uppe för alla som vill dela med sig av och ta del av seapilot2star 2014. Förra året blev en stor succé med många uppladdade videor från båtarna som startade. Antal visningar på uppladdade videor passerade snabbt 20.000, vilket visar att intresset är stort för att ta del av det som händer ute på havet. Nytt för i år är att alla videor som laddas upp enkelt kan delas för uppspelning direkt på Facebook.

Det här behöver du

En smartphone, surfplatta eller dator samt en internetuppkoppling.

Så här laddar du upp

Gå till adressen: http://seapilot2star.solidtango.com

Klicka på ”Ladda upp video” i menyn.

Är du inte inloggad behöver du logga in, det gör du antingen med hjälp av ett Facebook-konto eller genom att skapa ett konto med hjälp av din e-postadress.

Så snart du är inloggad hamnar du på sidan där du laddar upp video.

Fyll i en titel för videon du vill ladda upp.

Klicka på knappen ”Välj video & Ladda upp”

Välj därefter att spela in en ny video eller ladda upp en befintlig.

När uppladdningen är klar kan du stänga ner sidan. Så snart videon är godkänd och publicerad så syns den på http://seapilot2star.solidtango.com

Skulle du ha problem med att ladda upp video eller behöver support, skicka ett mail till support@solidtango.com Lycka till!

Ps. Sprid gärna länken http://seapilot2star.solidtango.com till alla du känner så kan vi gemensamt göra en insats för att göra seglingen mer publik, tack på förhand!